Mineral Sunscreen Lotion SPF 50

Poți să stai în soarele torid al  verii sau să obții un bronz din  razele refractate de pe versanții cu zăpadă – indiferent cât te joci și stai la soare, un lucru este vital: protejarea pielii tale. Dacă aveți o protecție solară naturală, puteți să vă bucurați de cât  mai multe distracții în aer liber, fără să vă faceți griji pentru arsurile solare sau intruziunea substanțelor chimice toxice în fluxul dvs. sangvin.

Cum funcționează protecția solară?

Protecție solară minerală SPF 50 | Protecția solară Young Living vă protejează pielea blocând razele UV. 

Protectii solare chimice: Multe aparate de protectie solare chimice contin avobenzona, oxibenzona, palmitat retinilic, parabeni, ftalati, petrochimice, PABA si 1, 4-dioxan, absorbante chimice UV, culori artificiale si parfumuri sintetice. Acestea funcționează prin absorbția chimică a luminii UV, dar în același timp reprezintă un potențial factor toxic care poate afecta organismul.

Protecții solare cu filtru mineral: Folosind ingrediente precum oxid de zinc sau dioxid de titan, protecțiile solare de barieră blochează razele UV în loc să le absoarbă. Cu toate acestea, în încercările de a le face pe acestea mai atrăgătoare pentru consumatori, multe așa-numite „protecții solare naturale” ajung să folosească oxid de zinc în formă de nanoparticule în formula lor de protecție solară, ceea ce înseamnă că, conțin particule atât de mici încât pot intra în fluxul sanguin.

Ce face specială protecția solara Young Living Mineral?

Când oamenii de știință de la Young Living și-au formulat protecția solară minerală, au vrut să dezvolte tot ce este mai bun – pentru copii, adulți, pentru toți cei din familie. Pentru a crea o protecție solară potrivită, știau că blocarea razelor UV este calea potrivită, astfel încât o protecție solară cu oxid de zinc – o abordare de barieră – era formularea corectă. Însă oamenii de știință ai Young Living, legați de angajamentul Seed to Seal® de a crea cele mai bune produse absolute disponibile, au dezvoltat o protecție solară care folosește oxid de NON-nano zinc, ceea ce înseamnă că, atunci când purtați această protecție solară, nu veți absorbi substanțele chimice în fluxul dvs. de sânge oricât de buni ar fi.

Protecția Solara Young Living Mineral SPF 50Acum că stiți cum funcționează protecțiile solare, e timpul să vedeți de ce formula SPF 50 Young 
Living Mineral este mai bună ca celelalte:

 • Gary Young a formulat un amestec special de uleiuri esențiale iubitoare de piele pentru aceasta protecție solară. Aceasta include 100% ulei de Helichrysum, ulei de Lavandă, ulei de Smirna (Myrh), ulei de Sămânță de Morcov și Tămâie (Frankincense)
 • Cu o formulă ușoară și cu o absorbție rapidă, această loțiune mătăsoasă Mineral Sunscreen Lotion oferă protecție adăugată împotriva razelor UVA și UVB fără a lăsa urme albe.
 • Adulții și copiii beneficiază de protecție solară puternică, fără substanțe chimice dure.
 • Dezvoltată pentru a oferi un finisaj non gras, Protecția Solară Young Living Mineral poate fi utilizată și sub machiajul dvs. Savvy Minerals Young Living®.
 • Spre deosebire de cele mai multe protecții solare chimice, protecția solară Young Living Mineral este sigură și pentru recif. Aceasta înseamnă că formula care este folosită nu conține substanțe chimice precum oxibenzona și octinoxatul, care provoacă albirea
  coralilor. În mod similar, formula non-nano înseamnă că coralul nu poate ingera particulele de oxid de zinc din protecția solară.
 • Această protecție solară este rezistentă la transpirație și apă până la 80 de minute, deci antrenamentul sau timpul la piscină sunt bine protejate.
 • Așa cum am menționat anterior, această formulă minerală de protecție solară este făcută cu ingrediente pure, derivate natural și este lipsită de avobenzonă, oxibenzonă, palmitat de retinil, parabeni, ftalati, petrochimice, PABA și 1,4-dioxan, absorbante chimice UV, culori artificiale și parfumuri sintetice.
 • Încercați această protecție solară pe fața dvs. sub machiajul dvs. dacă nu veți avea partede foarte multă expunere la soare. Se netezește ușor și nu lasă reziduuri albe.
 • Această protecție solară minerală este fabricată cu ingrediente pe bază de plante și minerale derivate în mod natural și fără niciun absorbant chimic UV, parabeni, ftalați, petrochimice, conservanți sintetici, parfumuri sintetice sau coloranți sintetici – astfel
  încât să vă puteți simți 100% uimitor despre ceea ce sunteți punându-ți pielea! În plus, nu uitați să re-aplicați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *