Ulei Esential chiparos - Cypress Young Living

Natura este viață. În ea trăim, cu ea ne salvăm. 

Știm că ești adeptul parfumurilor și plantelor aromatice, că apreciezi calitatea unui produs. Dacă ai ajuns aici, iar tu ești în căutarea unui ulei care să îți vitalizeze corpul și sufletul, vreau să te anunț că ești pe drumul cel bun. 

Young Living prezintă o gamă largă de uleiuri esențiale perfecte pentru corpul și ambianța ta. Dacă ai probleme de sănătate, tratează, dacă ai probleme sufletești, vindecă, dacă vrei să-ți întreții corpul și chipul, ajută. 

O mână de ajutor în toate, începând de la corp și până la suflet. 

Uleiul esențial de chiparos(Cypress) – Acest ulei vindecător, folosit și de bunicii noștri în alte forme, dar la fel de benefice, are proprietăți miraculoase. Nu mă crezi? Hai să îți povestesc cum m-a ajutat pe mine. 

Acest ulei într-adevăr face minuni. Chiparosul este un conifer cu extrem de multe întrebuințări, iar multe dintre ele nu sunt cunoscute. 

Cum acționează acest ulei? Este un bun calmant, astringent, antibacterian, analgezic, antiinflamator, hemostatic. Da, aproape că le face pe toate. Pe mine de multe ori m-a ajutat să previn răceala și să calmez durerile de gât, folosind doar câteva picături în difuzorul dewdrop. 

Am prietene pe care le-am ajutat să-și calmeze crampele menstruale. ”Masați abdomenul cu 4-5 picături de ulei esențial de două ori pe zi și durerea va dispărea„. M-au crezut și a fost spre binele lor. 

Bunica mea, trecută de optzeci de primăveri își simte o parte din durerile vieții și pe corp, dar mai ales pe picioare. A aplicat Uleiul esențial de chiparos pe zonele cu varice, de jos în sus, iar în câteva săptămâni rezultatul a fost vizibil. Am îndemnat-o să nu renunțe la tratament pentru câteva luni, iar acum deja se simte mai bine. Plus de asta, durerile ei musculare, articulare, reumatismul și artrita au fost date uitării. Acum bunica mea zâmbește mai mult și o simt tare fercită că poate să-și lucreze în tihnă straturile cu bunătăți. 

Eu sunt o femeie care iubește extrem de mult viața și mai ales oamenii care fac parte din viața mea. Îmi place să primesc bine, dar mai ales să ofer. De fiecare dacă când știu că cineva are nevoie de ajutor încerc să ajut atât cât pot, iar când aud că cineva nu se simte bine, că are dureri de rinichi, de ficat, că are probleme cu transpirația, eu vin în ajutor cu uleiul esențial de chiparos. Sunt tare fericită când aud că oamenii dragi se vindecă cu ajutorul acestor uleiuri esențiale. 

Calmant, astringent și detoxfiant – acest miracol al naturii este benefic pentru tenul gras cu pori deschiși și ajută atunci când părul începe să cadă. 

Face minuni atunci când tenul este șters  în fiecare seară cu 3-4 picături de ulei. Înmuiați o dischetă demachiantă în puțină apă, puneți uleiul,  apoi lăsați picăturile de chiparos de pe dischetă să vă răsfețe tenul. 

Am avut momente de cumpănă în viață în care părul începea să îmi cadă fără oprire din cauza stresului cotidian.  Acum podoaba mea capilară arată foarte bine după ce am fosit acest ulei. Masez bine scalpul după fiecare spălare cu 4-5 picături de ulei, apoi îmi pot aranja părul în tihnă. 

Atâtea beneficii? Da! Mai ales când credem în puterea acestui ulei esențial. O sursă extraordinară de vitalitate și sănătate. 


Daca doresti sa devii membru Young Living inscrie-te aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *